dimarts, 22 de desembre del 2009

Recomanat per Nadal per la Bertrand

"Apassionant thriller en el que Sebastià Bennasar dibuixa una lúcida caricatura d'un determinat sector de la burgesia catalana. Un text que enganxa al lector des de la primera pàgina, que el convida a conèixer els draps bruts d'una societat corrupta i sobretot, meravella per la seva qualitat literària".

Guia de Nadal de la Llibreria Bertrand.

http://www.libreriasbertrand.es/img/ad_cat.pdf

dissabte, 19 de desembre del 2009

CAMPIONS DEL MÓN!!!

Ya està fet!!! Per 6 team!!! Gràcies Pep!

divendres, 18 de desembre del 2009

PRESENTACIÓ A BARCELONA


Jugar a Barcelona és com fer-ho a casa. Potser és fer-ho també a casa perquè bona part dels amics viuen a la ciutat comtal i també bona part de la família. Sigui com sigui el que encara no havia fet mai, ni el Marc Pastor tampoc, és presentar un llibre des del darrere de la barra d'un bar. No era un lloc qualsevol, sino l'ateneu Francesc Layret, amb tot el que el nom comporta. I es va omplir a vessar de gent per veure la darrera presentació, de moment, de "Mateu el president". El febrer, on arribarem en un moment, hi haurà tres o quatre actes més a Barcelona i un al País Valencià del qual ja us informarem. De moment, que arribi un bon Nadal carregat de llibres i bones lectures!

divendres, 11 de desembre del 2009

BARCELONA, FINAL DE LA PRIMERA ETAPA







Després d'haver recorregut el país de Nord a Sud i de Ponent a Llevant, arriba avui el final de festa, el final de la primera ronda de presentacions de "Mateu el president". Serà a les 20.00 hores a l'Ateneu Layret, al carrer de Villaroel 49. Al darrera ha quedat l'inici de gira a la llibreria Àgora, a Mallorca, el 25 de novembre; la presència al festival de novel·la negra de Lloseta del cap de setmana del 28 al 29; presentació a Sabadell amb el Roc Casagran el dia 1 al casal can Capablanca; la cervesa amb els llibreters de Lleida i el Ramon Usall; la sensacional acollida a la Vall de Boí, nevada per a l'ocasió; l'extraordinària presentació que va fer Margarida Aritzeta del llibre, parlant del Jame Fuster real... i tots els paisatges d'un país sensacional on demanar la independència, si ets el president del Barça, et pot posar en perill de mort. A tots gràcies.






I pensau que el febrer serem a la BCNegra de Barcelona i al País Valencià i el mes d'abril al festival de novel·la negra d'Olot... que no s'aturi i avui ens veiem a l'ateneu Layret

dilluns, 7 de desembre del 2009

LECTURA A LA VALL DE BOÍ

MATEU EL PRESIDENT A LA VALL DE BOÍ







La gira de presentacions ha continuat per la Vall de Boí el passat dissabte. El Ruben, de la llibreria El Romànic i regidor de l'Ajuntament va fer d'amfitrió en un acte que se celebrà a l'Ajuntament de la Vall de Boí i que es va convertir en el debat més intens fins al moment. Com sempre la gent d'aquest espai sensacional del nostre país va tornar a demostrar que el seu principal patrimoni és l'humà. I mentre, els cartells anunciant el llibre estan als més de 1400 metres d'alçada de Durro i en altres indrets de la Vall.

dimecres, 2 de desembre del 2009

PRESENTACIÓ A SABADELL


Ahir vespre "Mateu el president" va arribar al casal capablanca de Sabadell. Va ser una presentació amb una desena de persones en la qual l'escriptor Roc Casagran va desgranar alguns dels misteris del llibre i va explicar els motius per llegir-lo: per a ell, i de forma essencial, la reflexió sobre el país i la societat que ens envolta a més de l'agilitat de la trama negra. Ha estat un plaer compartir aquests moments amb els lectors.